Nem bízunk a politikusokban

Évek óta őket tartjuk a legkevésbé szavahihetőnek. De mégis a kezükbe adjuk a sorsunkat. Úgy látszik, már az egészségünket is.

De mit szólnál, ha valaki most az egyszer őszintén kiállna, és elmondaná, hogy ennek a járványnak soha nem lesz vége.  Legalábbis így nem, ahogy most kezelik. Elhinnéd?

Vedd észre mi zajlik: atomizálják a társadalmat – persze ezt szép köntösbe bújtatva teszik. Azt mondják, hogy: Vigyázzunk egymásra! Vagyis ne találkozzunk, ne beszélgessünk. Tartsunk távolságot lehetőleg mindenkitől. De őszintén: milyen világ az, ahol elhitetik egy nagyszülővel, hogy a saját unokája a legveszélyesebb számára?

Együtt élsz a szabadságjogaid sárba tiprásával: kijárási korlátozások, a szólásszabadság megvonása, karanténozás, maszkviselési kötelezés, utazási nehezítések, stb.. És ráadásként folyamatos félelemkeltés. Ha pedig nem félsz már gyanús vagy, és megfigyelnek, számon kérnek, lenémítanak. Meddig bírod így?

Ne bízz a politikusokban! Nekik nem számít, hogy Veled mi lesz. Csakis az, hogy ők túléljenek! És ehhez nekik egyetlen dologra van szükségük: érezd át a felelősségét, és hallgass a lelkiismeretedre.

Ismerd meg a Normális Élet Pártjának programját!

..........................................................................................................................................

Mit várhatsz a jelenlegi politikusoktól?

A magyar országgyűlés képviselői annak ellenére is mindannyian beoltatták magukat, hogy számukra egyelőre nem kötelező a vakcina. A többségnek mind a három megvan.

Álláspontunk szerint mindenkinek a magánügye, hogy milyen oltásokat kíván beadatni magának. Az viszont közügy, hogy a választott képviselők hogyan viszonyulnak e kérdéshez.

Jelenleg nem láthatjuk  az ország teljes járványügyi valóságát, csak a hivatalos narratíva féligazságát – ami lényegében egy tőmondattal leírhat: A vakcinák hatékonyak.

Lényeges információkat szorítanak ki a kommunikációból. Például azt a  közel száz tanulmányt, amelyek azt mutatják, hogy a természetes úton szerzett immunitás legalább olyan jó, vagy jobb, mint az oltással szerzett immunitás.

A most használatos vakcinák nem jelentenek végső kiutat a SARS-Cov-2 problémából. Egy olyan vakcinával, amely megengedi a vírus replikációját és továbbadását, nem lehet véget vetni egy pandémiának.

A jelenlegi Covid vakcinák egyike sem sterilizálja a vírust. Hamis elképzelés, hogy egy tökéletlen, nem sterilizáló vakcina csökkenti a vírus mutációs képességét.

Semmiféle párhuzam nem vonható az olyan tökéletes vakcinákkal, mint pl. a himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, elleni vakcinák. Ezek létrehozzák ugyanazt a természetes immunitást, mint ami a betegséget követően alakul ki, és megakadályozzák, hogy a beoltott egyének megbetegedjenek, és hogy a vírust másoknak továbbítsák, így hatásuk hosszú évekig tart. A jelenlegi Covid elleni védőoltások erre nem képesek, hiszen az oltott alany elkaphatja, megbetegedhet, és tovább is adhatja a vírust.

A vakcina egy rövid, 4-6 hónapos időszakra védelmet nyújthat, de úgy látszik, ezt követően szükség van a booster oltásokra, amelyek adagolásának a hosszútávú hatása ma még nem ismert.

Az új variánsok megjelenésével végtelen mennyiségű booster oltásra lehet szükség, ha továbbra is csak a vakcinákra épül a védekezés. És ami a legfurcsább ebben a járványban, hogy mintha az emberiség elfelejtette volna a természetes immunitás fogalmát. És mindenhol azt hallani: Csakis az oltás!

Több környező országban van napirenden a covid oltások kötelezővé tétele a teljes lakosság számára. Sőt van ahol már ennek az időpontot is bejelentették. Nálunk egyelőre csak bizonyos szakmáktól vették el a döntés jogát.

De vajon mikor jön el az a pont, amikor a törvény szigorával járnak el azokkal szemben, akik más véleményen vannak, mint a hivatalos narratíva. 

2022 áprilisában ismét választott az ország. Eldöntötte, hogy kiknek a kezébe ad hatalmat újabb 4 évre. A pártok a szokásos módon programpontok tucatjaival vázolták fel azt a fényes jövőt, amit ők kínálnak. A hangzatos ígéretek azonban semmit nem érnek, ha egy megosztott, összeugrasztott világban kell élnünk, ahol megbélyegzik, kitiltják, megbüntetik, kiközösítik azokat, akik másképp gondolkodnak.

Adj esélyt annak, hogy ne így legyen!

Állj Te is a Normális Élet Pártjára!