Hallasd a hangod!

Kedves Barátaink, évek óta küzdünk azért, hogy Normális Életünk legyen, és most a tettek mezejére kell lépni ehhez!

Szerveződjünk országszerte, hogy beavatkozzunk a bennünket tönkretevő folyamatokba úgy, hogy a NÉP végre hallassa a hangját. Mert ha ez végre sikerül, akkor bármi megtörténhet!

Nem csak beszélni kell arról, hogy történjen valami, hanem lépni kell, mert bárki bárki tehet valamit ezért. Csak ki kell mozdulni az internetről, a tévé elől és a fotelekből, hogy megmutassuk, HATALMAS ERŐT KÉPVISELÜNK, HISZEN MI VAGYUNK A TÖBBSÉG!

Bízunk benne, hogy számíthatunk mindenkire, és a megkezdett utat célegyenesbe hozzuk, mert más lehetőség nincsen!

Aki komolyan gondolta eddig is és támogatja amit elkezdtünk a járványhisztéria óta, az csatlakozzon hozzánk, hogy mielőbb meglegyen az országos lefedettségünk. Mert nem a pártok kezében lévő média, hanem az emberi és közösségi kapcsolatok számítanak, hiszen a legtöbbet ez hozza az eredményhez. Mi pedig ebben jók vagyunk, hiszen ezért tudtunk az ország majd minden településéről egy hatalmas közösséget összehozni, amit most használjunk ki!

Mindenkire számítunk bárhol legyen vagy bármit csináljon, mert a sikerünkhöz nem pénz és idő, hanem ész, akarat és egy elszánt jó csapat kell!