Ha ők nyernek, kötelező lesz

A magyar országgyűlés képviselői annak ellenére is mindannyian beoltatták magukat, hogy számukra egyelőre nem kötelező a vakcina. A többségnek mind a három megvan. 

Álláspontunk szerint mindenkinek a magánügye, hogy milyen oltásokat kíván beadatni magának. Az viszont közügy, hogy a választott képviselők hogyan viszonyulnak e kérdéshez. A jelenlegi törvényalkotók között senki nincs, akiben felmerült volna a gondolat, hogy nem kéri a kísérleti stádiumú vakcinákat. Vagyis képviselet nélkül maradt az a több millió ember, aki nem a propagandának hisz, hanem a valóságra lenne kíváncsi.

Jelenleg nem láthatjuk  az ország teljes járványügyi valóságát, csak a hivatalos narratíva féligazságát – ami lényegében egy tőmondattal leírhat: a vakcinák hatékonyak.

Lényeges információkat szorítanak ki a kommunikációból. Például azt a  közel száz tanulmányt, amelyek azt mutatják, hogy a természetes úton szerzett immunitás legalább olyan jó, vagy jobb, mint az oltással szerzett immunitás.

A jelenlegi vakcinák nem jelentenek végső kiutat a SARS-Cov-2 problémából. Egy olyan vakcinával, amely megengedi a vírus replikációját és továbbadását, nem lehet véget vetni egy pandémiának.
A jelenlegi Covid vakcinák egyike sem sterilizálja a vírust. Hamis elképzelés, hogy egy tökéletlen, nem sterilizáló vakcina csökkenti a vírus mutációs képességét.

Semmiféle párhuzam nem vonható az olyan tökéletes vakcinákkal, mint pl. a himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, elleni vakcinák. Ezek létrehozzák ugyanazt a természetes immunitást, mint ami a betegséget követően alakul ki, és megakadályozzák, hogy a beoltott egyének megbetegedjenek, és hogy a vírust másoknak továbbítsák, így hatásuk hosszú évekig tart.

A jelenlegi Covid elleni védőoltások erre nem képesek, hiszen az oltott alany elkaphatja, megbetegedhet, és tovább is adhatja a vírust.

A vakcina egy rövid, 4-6 hónapos időszakra védelmet nyújthat, de úgy látszik, ezt követően szükség van a booster oltásokra, amelyek adagolásának a hosszútávú hatása ma még nem ismert.

Az új variánsok megjelenésével végtelen mennyiségű booster oltásra lehet szükség, ha továbbra is csak a vakcinákra épül a védekezés. És ami a legfurcsább ebben a járványban, hogy mintha az emberiség elfelejtette volna a természetes immunitás fogalmát. És mindenhol azt hallani: Csakis az oltás!

Több környező országban van napirenden a covid oltások kötelezővé tétele a teljes lakosság számára. Sőt van ahol már ennek az időpontot is bejelentették. Nálunk egyelőre csak bizonyos szakmáktól vették el a döntés jogát.

De vajon mikor jön el az a pont, amikor a törvény szigorával járnak el azokkal szemben, akik más véleményen vannak, mint a hivatalos narratíva. 

2022 választási év Magyarországon. A pártok a szokásos módon programpontok tucatjaival vázolják majd fel azt a fényes jövőt, amit ők kínálnak. A hangzatos ígéretek azonban semmit nem érnek, ha egy megosztott, összeugrasztott világban kell élnünk, ahol megbélyegzik, kitiltják, megbüntetik, kiközösítik azon emberek csoportját, akik másképp gondolkodnak.

Adj esélyt annak, hogy ne így legyen! Legyenek ott a következő magyar parlamentben a Normális Élet Pártján állók is!