Végre sikerült!

Évek óta küzdünk azért, hogy Normális Életünk legyen, és most végre sikerült egy országos népszavazást kezdeményezni ehhez!

Közel ötven fontos kérdésben szerettünk volna még, de hiába, mert a parlamenti pártok mindent elutasítanak. Viszont a hosszú és kitartó küzdelem eredményeként sikerült az áttörés, és most a kezdeményezésünk jogerősen is érvényes lett egy mindenki zsebét érintő kérdésben, hogy Egyetért Ön azzal, hogy az üvegpalackok visszaválthatók legyenek?

Ha ezzel megszervezzük magunkat országszerte, akkor be tudunk végre avatkozni a hazugságokba és a bennünket tönkretevő folyamatokba úgy, hogy a NÉP végre hallatni tudja a hangját. Mert ha most sikert érünk el, akkor bármi megtörténhet!

Innentől a szervezésen van a hangsúly, hiszen ez a kérdés sok szempontból érdekes, mivel mindenkit érint és bárki támogatni tudja mindentől függetlenül, mert ezzel is a normalitást akarjuk a pazarlás helyett!

Nem csak a zsebünket érinti, hogy visszaváltsuk a termékek árával együtt megfizetett üvegeket, hanem fontos környezetvédelmi szempont is a hulladékok csökkentésére, és az aláírásával most bárki tehet valamit ezért. Csak ennyi kell, hogy aztán népszavazzunk, mert akkor hatalmas eredményeket érhetünk el más téren is.

Bízunk benne, hogy számíthatunk mindenkire, és a megkezdett utat célegyenesbe hozzuk, mert ez a lehetőség csak nekünk adatott most meg!

Aki komolyan gondolta eddig is és támogatja amit elkezdtünk a járványhisztéria óta, az csatlakozzon hozzánk, hogy az országos lefedettségünk mielőbb meglegyen. Most végre nem a pártok kezében lévő média, hanem az emberi és közösségi kapcsolatok számítanak, mert a legtöbbet ez hozza az eredményhez. Mi pedig ebben jók vagyunk, hiszen ezért tudtunk az ország majd minden településéről egy hatalmas közösséget összehozni, amit most használjunk ki!

Mindenkire számítunk bárhol legyen vagy bármit csináljon, mert a sikerünkhöz nem pénz és idő, hanem ész, akarat és egy elszánt jó csapat kell!