A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(/var/www/clients/client0/web7/web//images/posts/maszk-ny.png): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/Post.php

Line Number: 233

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web7/web/application/controllers/Post.php
Line: 233
Function: getimagesize

File: /var/www/clients/client0/web7/web/index.php
Line: 330
Function: require_once

USA: Már a demokrata államok is elengedik a maszkozást - persze csak az oltottaknak - Normális Élet

USA: Már a demokrata államok is elengedik a maszkozást - persze csak az oltottaknak

Az USA-ban a maszkpolitika központi kérdéssé vált a demokraták és republikánusok közötti politikai táborokban. Úgy tűnik, most már a demokraták is hátat fordítanak a maszkoknak. Mint mondják, a COVID-19 "mindennapos betegségnek" tekinthető az Egyesült Államokban, így el kell törölni a maszk viselés kötelezését.

A republikánus államokban, például Texasban és Floridában nem kötelező maszkot viselni, ám a demokraták kitartottak a szigorú elvárások mellett. Egészen mostanáig. Úgy látszik, már ők sem ragaszkodnak az arcmaszk viseléséhez. 

Kaliforniában Gavin Newsom kormányzó hétfő este bejelentette, hogy február 15-től a beoltott lakosoknak többé nem kell maszkot viselniük. Ám a nem oltott embereknek továbbra is kötelező hordaniuk beltéren. 

New Jersey-ben Phil Murphy kormányzó bejelentette, hogy március 7-től a gyerekek és az alkalmazottak nem kötelesek maszkot viselni.

Ned Lamont kormányzó Connecticutban február 28-tól enyhítenek. Delaware-ben és Oregonban március 31-én . 

Enyhülés várható a koronavírus egykori epicentrumában, New Yorkban is. Kathy Hochul kormányzó várhatóan szerdán tesz bejelentést a témában. Forrás