Körön kívül

A nyugati típusú demokráciákban teljesen elfogadott a nézetek nyilvános ütköztetése. Ennek nem kell ölre menő vitává fajulnia, hanem inkább módot kell teremtsen arra, hogy jobban megismerhesse az egyszerű ember is a különböző szervezetek álláspontjait, és az ország jövőjét érintő elképzeléseit. Ez kis hazánkban ma már nem divat.
A politikusok mellett ebben a média szerepe a döntő, ugyanis ez ad nyilvánosságot egyeseknek, míg másokat - akik nem tartoznak az elmúlt 32 év politikai szerencselovagjainak szűk köréhez - messze száműz még a környékéről is. A média - természetesen a politikai elittel összefonódva - dönt arról, hogy ki és mennyi időkeretben szerepelhet a különböző műsorokban. Természetesen csak a "saját kutyáik kölykei".
A Normális Élet Pártja (NÉP) itt körön kívülinek számít, és semmiképp nem szabad hírt adni rólunk, mert veszélyesek vagyunk. Veszélyeztetjük a bebetonozódott, szervilisen szavazó, a jó lelkiismerettel hadilábon álló képviselők és érdekköreik kényelmes megélhetését.
Ha mellettünk álltok, megígérjük, hogy pont ezen fogunk dolgozni! Válasszátok a Normális Életet, válasszatok Normális Embereket!