A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(/var/www/clients/client0/web7/web//images/posts/circus.jpg): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/Post.php

Line Number: 233

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web7/web/application/controllers/Post.php
Line: 233
Function: getimagesize

File: /var/www/clients/client0/web7/web/index.php
Line: 330
Function: require_once

Circus Maximus - Normális Élet

Circus Maximus

Ha egy hazugságot elég kitartóan ismételgetnek, akkor azt előbb-utóbb igaznak fogadják el sokan. Ilyesmi valóban létezik, és a politikai palettán elég sokan ezt hatékonyan alkalmazzák!
Egyesek arról hazudnak, hogy ők az egyetlenek, akik fellépnek a járványkezelés visszásságai és a kötelező oltás ellen, és állításuk szerint korlátozni akarják a kormány ilyen irányú hatásköreit.
Miközben ők voltak akik még komolyabb korlátozásokat, lezárásokat akartak bevezetni, már akkor közterületen maszkot akartak hordatni az emberekkel, amikor erre semmilyen épeszű ok nem volt, és mindenben támogatták az értelmetlen járványügyi intézkedéseket. Akkor ez szolgálta az érdeleiket.
Ám amikor kiderült, hogy a lezárások elleni tiltakozásból, az oltások kényszerítése elleni fellépésből jó kis politikai tőkét lehet kovácsolni, megfordították köpönyegüket, és azóta hülyítik a választókat azzal, hogy ők az egyetlenek.
Ne hagyjuk magunkat átverni! Küldjünk Normális Embereket a parlamentbe!