A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(/var/www/clients/client0/web7/web//images/posts/who-gates.jpg): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/Post.php

Line Number: 233

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web7/web/application/controllers/Post.php
Line: 233
Function: getimagesize

File: /var/www/clients/client0/web7/web/index.php
Line: 330
Function: require_once

A WHO lerakta a globális egészségügyi diktatúra sarokkövét - Normális Élet

A WHO lerakta a globális egészségügyi diktatúra sarokkövét

Az ukrajnai háború árnyékában javában zajlanak a mindent és mindenkit irányító világkormány felállításának előkészületei.

A WHO egy nemzetközileg kötelező érvényű "Megállapodás a pandémiák megelőzéséről és ellenőrzéséről" érvényt akar szerezni.

Ez lehetővé tenné a WHO számára, hogy a jövőben intézkedéseket írjon elő az országok számára világjárvány esetén. szuverenitás vége.

Az EU is valami hasonlóra törekszik Európa számára, és azt szeretné, ha az EU Bizottsága képes lenne ilyen döntéseket hozni az országok között. 

Március 3-án kezdődtek meg a tárgyalások Genfben a "WHO világkormányról" . Ennek értelmében mind a 194 tagállam kénytelen lenne végrehajtani a WHO által elhatározott intézkedéseket - például egy járvány idején a bezárások, a kötelező maszkok, az általános védőoltás témájában is.

A WHO egyik fő támogatója a Bill & Melinda Gates Alapítvány

A Concilium Europa új memoranduma egyelőre késleltette ezt a folyamatot. Az EU Tanácsának honlapján ez áll: „A nemzetközi okmány kidolgozásával és megtárgyalásával megbízott kormányközi tárgyaló testület 2022. augusztus 1-ig tartja következő ülését, hogy megvitassa a munkatervezet elkészítésének előrehaladását . Ezt követően 2023 -ban előrehaladási jelentést nyújt be a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek azzal a céllal, hogy 2024 -ig elfogadják az eszközt. 

Az intézkedések globális összehangolása a Rockefeller Alapítvány tervei szerint

2020 áprilisában közzétették a „COVID-19 tesztekre vonatkozó nemzeti cselekvési tervet”, amelyben stratégiai keretet határoztak meg. Ennek egyértelműen az a célja, hogy egy állandó felügyeleti és társadalmi kontrollrendszer részévé váljon, amely súlyosan korlátozza a személyes szabadságot. 

A nyomkövető rendszer kísértetiesen hasonlít a Kínában már használthoz, ahol a lakosságnak regisztrálnia kell egészségi állapotát. Regisztráció után személyes QR-kódot kapnak, amelyet be kell írniuk, hogy hozzáférhessenek az élelmiszerboltokhoz és egyéb létesítményekhez. 

A Rockefeller Alapítvány 2010-ben jelentést is közzétett „Scenarios for the Future of Technology and International Development” (Forgatókönyvek a technológia és a globális fejlődés jövőjéhez) címmel, amelyben bemutatta „Lockstep” forgatókönyvét – vagyis a „világjárványra” adott koordinált globális választ. Az ebben a dokumentumban leírt forgatókönyv sok részletében megfelel a mai korunknak. Forrás


A bankárok gondoskodnak arról, hogy adósságban maradjunk. A gyógyszergyártók arról, hogy betegek legyünk. A fegyvergyártók tesznek róla, hogy legyenek háborúk. A média biztosítja, hogy ne tudhassuk meg az igazságot. A politikusok pedig ezt az egészet letolják a torkunkon. Ebbe kell beavatkozni! 

Április 3-án Te dönthetsz: a hazug politikusoknak hiszel, vagy a NÉP-nek - a hozzád hasonló normális embereknek.