A Normális Élet Pártja az egyetlen listát állító párt, amely nem kíván közpénzből kampányolni

A Normális Élet Pártja (NÉP) széleskörű támogatottságának köszönheti, hogy minden választási körzetben jelöltet tudott indítani, és teljesítették az országos listaállítás feltételeit, amivel borították a papírformát.

dr. Gődény György, gyógyszerész,  a NÉP országos listavezetője elmondta, hogy jelölttársaival együtt úgy döntöttek, hogy kampányukhoz nem vesznek igénybe állami támogatást.

„A kampánytámogatás csak szemfényvesztés! A nagy pártok milliárdos kampánybüdzséje minden felületet ural, amivel mi nem tudunk versenyezni. Arra viszont alkalmas a támogatásra felvehető összeg, hogy támadási felületet nyissunk, hogy mi a pénzért indulunk. Erre a válaszunk határozott NEM! Elegünk van a kamupártozásból is. Vegyék tudomásul, hogy nagyon sokan vannak, akik önzetlenül, saját erejükből el akarnak indulni a választáson, és valódi társadalmi bázissal a hátuk mögött szép eredményt érhetnek el.”

Gődény György szerint a legfontosabb céljuk, hogy a „normalitás” visszatérjen az életünkbe. Mindent megtesznek azért, hogy véget érhessen az évtizedek óta tartó nemzetrontó folyamat, amit a politikai szereplők gerjesztenek a gyűlöletkeltés válogatott eszközeivel.

A parlamentbe való bekerülésre reális esélyt lát – annak ellenére, hogy a másik 5 országos listás politikai szervezet ellenségként tekint rájuk és a média munkatársainak sem ők a „kedvencei”.