A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(/var/www/clients/client0/web7/web//images/posts/keret-2.jpg): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/Post.php

Line Number: 233

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web7/web/application/controllers/Post.php
Line: 233
Function: getimagesize

File: /var/www/clients/client0/web7/web/index.php
Line: 330
Function: require_once

A gyűjtés finisében - Normális Élet

A gyűjtés finisében

A sajtó heteken keresztül arról írt, hogy mennyi párt jelentkezett már megint a választásra, és ezzel hányan akarnak nyerészkedni. A jelenleg érvényben lévő, megszigorított listaállítási feltételek mellett semmi realitása nem volt annak, amit ezek a hírek sugalltak.

Mostanra kiderült, hogy a két nagy blokkon (Fidesz és egyesült ellenzék) kívül maximum 4 pártnak lehet esélye a listaállításra, vagyis arra, hogy legalább 71 jelöltet fel tudjanak állítani. A Normális Élet az egyik.

A többi 3-ról sokat hallani a különböző felületeken, vagyis a jelenlétüket a média deklarálta, számukra - és ezáltal a széles nyilvánosság előtt - ők vannak, léteznek. A Normális Élet Pártjánál a szándékos elhallgatás eszközét alkalmazzák. Pedig a NÉP saját csatornáin keresztül hónapok óta kommunikálja, hogy mind a 106 körzetben állít jelöltet, és Magyarország minden településén ott lesznek a szavazólapon. Ennek ellenére a média és a közvéleménykutatók egyetlen alkalommal sem említették a szervezet nevét, mint "tényezőt". Jelenleg is Gődény-pártjaként hajlandóak csak írni róla - ha nagyon muszáj vagy ha kitalálnak valami mínuszos hírt.

A Normális Élet Pártjának jelöltjei ilyen hátránnyal indultak, de az elszántság és a tenni akarás erős volt, és pár óra múlva kiderül, hány körzetben teljesítettük a törvény által előírt feltételeket.

Köszönjük az eddigi támogatásotokat, és számítunk Rátok!

Még most jön a neheze!