20 milliárdos magyar gyermekoltás-tender

Hivatalosan is megjelent a Magyar Közlönyben: a választás után arra készülnek, hogy több mint 20 milliárd forintért oltóanyagot rendeljenek a gyermekeink részére!
 
Reméljük mindenki tisztában van vele, hogy akik ránk erőltették a járványhelyzetet, a választás után még durvábban fognak kényszeríteni bennünket és a gyermekeinket. De csak egy esetben: , HA EHHEZ A SZAVAZÓKTÓL FELHATALMAZÁST KAPNAK.
Vegyétek észre: Szerepet játsszanak, hogy azt higgyétek, van választási lehetőségetek. Jobb, bal, vicc párt vagy szélsőséges, ez csak azért kell, hogy lekössék a szavazni akaró megtévesztett embereket, és utána mindent elkövessenek a társadalmunk ellen - ahogy mindig is tették.
A Normális Élet Pártját folyamatosan támadják és kirekesztik, mert mi vagyunk az egyetlen alulról építkező közösség, ami változtatni képes ezen a helyzeten, hogy a jövőben a NÉP-nek legyen lehetősége beavatkozni a politikusok aljas terveibe.
Vegyétek észre, hogy a pártok ugyanabból a vályúból esznek, és a háttérben együttműködnek! Egy kutya kölykei és a legfontosabb az nekik, hogy így maradjon minden örökre, mert akkor megtehetnek bármit velünk és a gyermekeinkkel anélkül, hogy felelősségre vonhatnánk őket.
HATALMAS MOST A VÁLASZTÁS TÉTJE, hogy bent lesz-e végre a NÉP a parlamentben, vagy teljesen leuralnak és tönkretesznek bennünket.
Április 3-án dönthetünk arról, hogy ÉLNI VAGY FÉLNI akarunk egész életünkben? Ezért jól gondoljátok meg, hogy a hazug politikusoknak hisztek, vagy a NÉP-nek - a közületek való normális embereknek!

Az ország minden településén tudsz szavazni a Normális Élet Pártjára!

Ne maradj otthon!